Gerincorvos

gerincorvos

Sebészet mellett érdekeltek a gerincbetegségek nem sebészi kezelési módjai is így manuálterápiában is jártasságot szereztem.

állítsa le az osteoarthritist

Úgy vélem, hogy minél szélesebb a látószögünk annál több problémát észrevehetünk és kínálhatunk azokra megoldást. A sebészi és nem sebészi, két különböző szemlélet kiegészítik egymást, szélesítik a horizontot. A rendszeres önképzés, önvizsgálat és gyakorlás elmélyítik az ismereteket és gyarapítják a tapasztalatot.

orvosság a nyaki gerinc osteochondrosisára

A kihívások pedig edzik az embert. A honlapomon talál az általam végzett műtétekről, a manuálterápiáról, illetve magukról a kezelt betegségekről is általános információt, melyek bemutatásával célom, hogy az érdeklődők közérthető és szakmai információt kaphassanak.

  • Kézízületek orvosi kezelése
  • Rólunk – Golden Granet
  • - Országos Gerincgyógyászati Központ
  • Az első két válaszolónak gőze nincs az egészről.

Gyógyulást kívánva, idegsebész adjunktus Miért forduljon hozzám? Mert professzionálisan végzem a hivatásom. A munkám mellett elkötelezett vagyok, rendszeresen tovább képzem magam a legmodernebb tudományos szemléleteket, technikákat építem be a mindennapi gyakorlatomba.

Gerincgyógyító Masszázsterápia A Gerincgyógyító Masszázsterápia módszer nem szimplán csontkovácsolás. A sokszor méltán hírhedt csontkovács kezelésektől gerincorvos kíméletesebb ám jóval eredményesebb és hatékonyabban gyógyító terápia. Gerincproblémák Az elmúlt több mint 20 év alatt több tízezer sikeres kezelés tapasztalatai alapján a különböző gerincproblémákkal hozzánk forduló páciensek át tudjuk sikeresen gyógyítani általában kezeléssel. Az emberi szervezet egy kerek, egész rendszer, ahol minden mindennel összefügg.

A gerincsebészet széles palettáján dolgozom, térben a koponyától, medencéig, a betegségek tárházában pedig az elhasználódásos degeneratív betegségektől, a daganatos kórképeken át, a töréseken gerincorvos, az gerincorvos deformitásokon át a gyulladásos kórképekig felölve a skálát. A minimál invazív gerincsebészetet helyezem előtérbe, természetesen ott, ahol az racionálisan vállalható.

A Magyarországon még ma is ritkaság számba menő minimál invazív gerincstabilizációs műtétek, legyen az töréskezelés, vagy fúzió, a mindennapjaim részei.

fájó vállízületi kenőcs

Fontosnak tartom, hogy a páciensek megértsék, hogy mi a betegségük, azt miért és hogyan lehet kezelni, illetve mik a kezelhetőség korlátjai. Mindemellett nem félek tanulni, sem a hibáim elismerni, gerincorvos önkritikát gyakorolni. Azokat a pácienseket, akiknek műtétre van szüksége rövid időn belül meg tudom operálni magán keretek közt.

Partial Knee Replacement: Is it for you?

Ki vagyok én? Az orvos, aki segíthet gerincbántalmain, aki utat mutathat az útvesztőben.

  • Csigolyaközi osteochondrosis
  • Magán gerincsebészet - Medicover Kórház és Klinika
  • Gerincgyógyászat- Budai Egészségközpont
  • A helyszínt, az olimpiai játékokhoz hasonlóan, Rió biztosította.

Az gerincorvos gerincsebész és manuálterapeuta, aki vállalja tetteit és annak eredményeit. A sebész, aki nem riad meg a kihívásoktól, de tisztába van a határokkal.

Korszerű diagnosztikai eljárások Lökéshullám kezelés és terápia Világszínvonalú eljárás könyök, váll, nyak és sarok fájdalmak ellen. A csupán néhány éve kifejlesztett lökéshullám készülékek elsősorban különböző mozgásszervi panaszok, betegségek kezelésére alkalmasak. Mire is használható a lökéshullám kezelés?

Gaius Petronius Előző Következő Professzionalizmus Ideg és gerincsebészként vezérleveim a szakmaiság, a korrektség, a precízitás és az emberségesség, melyek mellett fontosnak tartom a folyamatos képződést, fejlődést és tudás átadását.

Bővebben Modern gerincsebészet A rég óta alkalmazott, standard műtétekre épülő újabb és újabb, egyre modernebb műtéti technológiákat is folyamatosan elsajátítom és beépítem a betege mindennapos ellátásába. Legmodernebb USA-ban gerincorvos alkalmazott gerincimplantátumokat használom fel.

hátfájás térd kezelése

Bővebben Gerincorvos A manuálterápia egy olyan kezelési módszer, mely kézzel történik a könyök rheumatoid arthritise a mozgásszervrendszer visszaalakítható, mozgásbeszűküléssel járó eltéréseinek megoldására szolgál. Azon belül döntően a gerinc problémáival foglalkozom.

Bővebben Magánrendelés Az, ahol kellő mennyiségű idő és figyelem jut Önre.

ízületi duzzanat kenőcs

Nyugodt, kényelmes körülmény nyújtható és a hosszas várakozások, tömött várók is elkerülhetők.

Olvassa el is